Glad Påsk!

Nu tar vi påsklov! Sedan är det dags för mamman att börja arbeta och pappan att vara hemma med lilla hjärtat!:)

Ha en toppenpåsk allihopa!

KRAM


Härliga tider!

Igår var vi till Långviksmon där det var vinteryra. Jag, mamma, Signe, Cilla och Valter tog skotern dit. S tyckte verkligen att det var toppen att åka skoter. Satt som ett ljus. Var inte riktigt lika roligt när vi stannade.
Fikade, grillade korv och mös.

Tänkte åka hem igår kväll men blev så sent så vi stannade hos mamma till idag. Köpte med oss thaimat och bara slappade i soffan.:)

Idag kommer pappan hem. Blir en del bilfix, besiktning, A ska ge blod för första gången (efter vissa påtryckningar från sin älskade hustru om vikten av att ge tillbaka), babysim och en massa mys i solen under denna veckan.:)

A har bara 9 arbetsdagar kvar nu innan det är dags för 1 år som hemmaman.:) Vilket lyxliv jag ska leva sedan med maten på bordet när jag kommer hem från jobbet till ett nystädat hem och en glad och postiv make.:) För det är ju sådant man hinner med när man är föräldraledig. (NOT)

Hare gott alla!

Mycket på agendan nu!

Husägare, arbetare, ja vad kan mer läggas till listan inom en snar framtid.:)

Mycket spännande som händer nu. Renoveringsjobb på huset, nytt jobb, Signe som utvecklas mer och mer för var dag som går. Känns riktigt bra faktiskt!:)

Underbart för Söt-Herisen att få en egen gård att springa på.<3




I'm in love!

Absolut helt PERFEKTA till Signe att lära sig gå i, dessutom svensk kvalitet!:)






Bilder lånade från www.brandos.se
(http://www.brandos.se/kavat/no1-eu19-24-2102193-redmix/a44954)


RSS 2.0