Mys!

dsc03073 (MMS)

Mys!


Loppisfyndet!

Vi var till stan i fredags då vi skulle till BVC med Signe i Själevad. Passade då på att hälsa på Erika och Patrik i nya huset. Där var även Erikas brorsor med respektive, mycket trevligt då vi inte ses så ofta.

På vägen hem stannade vi  till i Gottne på NBC, köpte en fin stol som vi ska ha i sovrummet att lägga kläder på. Efter lite målning och byte av tyg på sitsen så blev den såhär fin!:)





Idag kommer Signes mormor förbi och sedan ska vi träffa Klas, Carola och Oliver en sväng innan det bär av till Djupfors.:)

Kärleken


Besök och lite hemmapåtning

Malin Danielsson var hit igår och hälsade på. Mycket trevligt. Lillan fick så fina presenter:

Har även påtat lite här hemma. Signe har tidigare fått jättefina pyjamaser av Nillan men eftersom hon har lite för stora fötter för de som är fastsydda på pyjamasen har hon inte kunnat använda dem. Så nu har jag modifierat dem lite. Jag tog bort fötterna och sydde dast rosa muddar vid benen istället, nu är de helt perfekta!:)
Här är en före och efter bild:


Idag har vi varit i stan. Har köpt en babyvakt och lite andra småsaker. Har även uträttat en del ärenden som vi haft på schemat ett tag. Så nu väntar vi bara på bärselen vi beställt och solskyddet till vagnen sedan är vi redo för avfärd mot Djupfors.

Åker dit på tisdag efter att vi vägt Signe. I tisdags när vi vägde henne så hade hon gått upp hela 175 gr på en vecka. Så finns ingen anledning att väcka henne på nätterna när hon sover så gott för att äta.:)

Ska ta och käka lite jordgubbar nu sedan väntar sängen.:)

Farmor och farfar på besök!

Idag kom Signes farmor och farfar på besök. De blir här tills imorgon. Mycket trevligt.
Dagen har till viss del spenderats i stan då jag hade tid på sjukhuset vid 14. Passade sedan på att hälsa på mormor och Assar en sväng, käkade på Matcompaniet och shoppade på Naturkompaniet.

Lilltjejen fick sig en jacka av farmor och farfar som hon kan ha nästa sommar och en underställströja av oss. Riktigt fina!




Trippen avslutades i Gullvik hos mamma och tapani där vi drack kaffe och tog en prommis ner till havet.

Stolta farföräldrar!:)





Nu väntar sängen för att invänta vad morgondagen har att erbjuda.:)

Åseleshopping och lite annat!

Igår tillbringade vi då dagen i Åsele. Mamma och Tapani har husvagnen där över helgen så vi åkte upp och hälsade på dem och tog en tur på marknaden.

Shoppade bara till Signe. Gjorde världens klipp. Köpte 11 plagg av märkena fixoni och pippi som är grymt bra märken för 405 kr. Ord. pris är 1963 kr.:) Helt sjukt!



Signe fick en body av mormor också:





Köpte även ett par grymt fina haremsbyxor av en tjej som syr egna barnkläder. Det mesta av återvunnet material. Hon har en lite grabb på 1 år och ändå tiden till att sy. Det ska jag också ha så småningom.:) Kolla in hennes blogg: www.emzonsy.blogg.se

Byxorna:



Har en liten vision om att jagska sy ett par liknande haremsbyxor till Signe så köpte lite trikåtyger. Kan ju hitta på annat att sy till henne också. Fina var tygerna iaf.:)



Blev inte mera inköp i Åsele. efter tyginköpen var kl. 17 å vi drog oss tillbaka tillhusvagnen för lite grillning och sedan vid 21 drog vi oss mot byn igen.

Dagen spenderar jag, Signe och Hera hemma medan A är och hjälper pappa med deras nya stuga.:) Vi ska upp dit på middag senare. Å imorgon kommer Signes farmor och farfar och hälsar på. Ska bli trevligt.:)

Kom på att jag har ett inköp till som jag måste visa. En jättefin tavla som vi ska sätta upp i hallen.:)
Denna har jag beställt från www.formeli.se. Hon gör frymt fina saker!



Kan inte låta bli att posta några bilder på vårt hjärta också!










Oändlig och gränslös KÄRLEK är det enda jag känner...

Det vackraste vi har.










Kärlek.


Lite shopping, kultur och besök hos gammelfarmor!

Idag har vi hunnit en del. Jag och mamma tog en sväng på intrycket och hittade lite fint på intrycket. Vi tog sedan en prommis till Hembygdsgården. Jag, mamma, Tapani, Andreas och Signe. Fikade gott och tittade oss runt.

Efter middagen tog jag och mamma oss en sväng till Signes gammelfarmor i Östanbäck.:) Fikade, surrade och bara mös.:)



Tapani och Andreas är på fisketur för 3:e kvällen i rad.:)

Har även skickat in papprena till skatteverket idag så snart har Signe ett namn även officiellt.

Ska ta och göra kväll nu snart.

Natti natti!

En vecka på hemmaplan!

Då hade vi varit hemma en vecka. Det har gått himla bra. Signe är så snäll. Sover, äter, skiter och är bara en riktig goskit!:) Men tiden går så fort. Kan inte förstå att lillstumpan redan är 9 dagar.

Veckan har varit lugn. Hera är fortfarande på kollo och vi har haft lite besök men det har varit väldigt lugnt. Idag kommer Sthlms-folket till Skorped. Ska bli superkul att ses.:)

Mamma och Tapani är här nu. Andreas och Tapani har åkt i väg och fiskat och jag och Mamma är hemma med Signe och hundarna.

Tänkte förära er med några bilder.:)

Mostermys!



Första badet, inte alltför nöjd.:)









Fika på altanen





Mys med mormor




Nej, nu vaknar Lillan så jag måste ta och se vad hon har på hjärtat.:)

Den vackraste av alla dagar, var den dagen då du kom!

1 juli är dagen då våra liv förändrades för alltid och världens underbaraste lilla människa tog plats i våra liv. Det går inte med ord beskriv den kärlek som väller upp inom en och som tar en med en sådan storm som inte är jämförbart med annat.

Du älskade lilla Signe Ottilia, du är det största som hänt oss!






Jag önskar dig inte guld, mitt barn
ej heller pengar och makt.

Jag önskar dig modet att vara dig själv
och stå för det du har sagt.

Jag önskar dig inte en stenfri väg,
men kraften att vägen gå.

Jag önskar dig vänner i rikligt mått
och vänner att lita på.

(Peter LeMarc)


RSS 2.0