Du är allt jag någonsin drömt om...

Att man kan vara så lycklig och så trött på samma gång. Känns som att jag blivit överkörd av en ångvält 15 ggr. Alldeles skakig i hela kroppen.

Men en sådan bröllopsdag vi haft. Helt underbart, perfekt och alla andra superlativ man kan finna stämmer in på denna dag. Vi är så glada för alla vänner, familj och släkt som hjälpt till och velat fira denna dag med oss.

Jag finner nästan inte ord...vet inte vad jag ska skriva. Det känns bara så stort och den kärleken jag känner för Andreas är det största jag varit med om!<3 Han är bara den bästa för mig!!!

Har inte själv några bilder ännu men har lånat två av svärmor...







Fler bilder finns på Agnes blogg. Hon har dessutom skrivit de vackraste av ord...






 

Dessert a´la Djupfors

Blev en paj med jordgubbar och färska blåbär idag. Himla gott med fluffig vaniljvisp till! Å sedan kaffe i min nya fina muminmugg.:)



Nu blir det slutet av Fångarna på fortet och imorgon får vi gosa med tjejerna!!! Läääängtar!<3

En vanlig måndagsmiddag i Djupfors...

Sandras egen variant av plankstek utan planka.;)

Grovt strimlad älgstek med västerbottenspotatismos, kantarellfyllda baconrullar och cremé fraichesås smaksatt med rosépeppar och vitlök. Mums!!!





Uppdaterar senare med efterrätten, för sådan måste man ju också ha en sådan här alldeles vanlig måndag...:)


I Djupfors utan tjejerna!

Ja, nu är jag och Andreas i Djupfors utan tjejerna. Känns så konstigt. Ella har vi ju iofs inte haft särskilt länge men det är ändå tomt utan de små älskade hårbollarna. Men jag vet att de har det bra där de är så jag behöver inte vara orolig. Saknar dem bara så mycket. Men har ju min inte fullt lika håriga älskling hemma.<3

Jobbade igår och då jag kom hem var det tänt ljus ute på bron och när jag kom in så hade Andreas tänt ljus överallt och ÄNTLIGEN har vi kunnat börja elda i kaminen så det var så mysigt. Roligt när man kommer hem och får en sådan överraskning.

Idag har vi burit och staplat en massa ved. Har köpt 6 m3 av grannen som vi måste ta reda på idag. Imorgon åker vi ju till Ö-vik. Bara 5 dagar kvar nu. Känns som det är 1000 saker att göra och så lite tid. Men allt löser sig bara det inte hällregnar på lördag.:)

Ska gå å se vad älsklingen gör. På återssende!

Blogaward!

 



Då ska jag börja med att tacka min käraste kusin Erika som nominerat mig till detta blogaward.

7 intressanta saker om mig:

1. Jag har aldrig någonsin sett mig som en sådan som skulle kunna tänka sig att bo mitt i den lappländska fjällvärlden. 8 mil från närmsta samhälle och detta samhälle är inte större än Bredbyn och räknas ändå som en kommun. Men nu bor man i Djupfors med bästa sambon (blivande maken) och de bästa tjejerna (Ella och Hera) och stortrivs. Lite långt "hem" bara.

2. Har en förkärlek för allt som har med bär att göra. Spelar inte någon roll i vilken form eller färg. I love it all!

3. Har på senare år blivit en riktig "matmora". Gör egen sylt, marmelad, saft. Kokar egen köttsoppa och har t.o.m gjort egen blöte. Har kålrötter och rödbetor i trädgårdslandet. är lite tantvarning.:)

4. Har stor fobi för kackerlackor.

5. Skulle aldrig åka och backpacka, vill heller inte åka på semster till Thailand. (Jag är nog en av de enda)

6. Det är nog inte många som för 3 år sedan skulle tro att jag nu skulle flugfiska och vandra i fjällen med meindlkängorna och haglöfsbyxorna. Inte heller att jag skulle gå i byn iklädd underställ. Men man kan förändras.:)

7.  Gifter mig om exakt 1 vecka, 1 dag, 17 timmar och 28 min.<3


Nu när jag gjort mitt nominerar jag:

Agnes, Camilla, Malin, Malin E, Therese, Pernilla och Maria N

REGLER:
Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. 
Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av.
Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem. 
Skriva 7 intressanta saker om dig själv.





 


Tallstigens strand...

Lägger ut lite bilder från vår sväng ner till stranden.

Ella:





Ella visste in hur hon skulle komma sig ut på bryggan där vi var så hon testade först med att ta vattenvägen (Lhasa Apso är inte kända för att bada) för att sedan försöka komma sig upp på bryggan.





Ella och mamma Nikki:



Stranden vid Tallstigen:



Goooos!!






Ö-vik!

Jag och tjejerna har nu begett oss till Ö-vik. Blev en himla lång dag igår.

Lämnade Djupfors kl. 05:30. Åkte till Övik för att sedan fortsätta mot Sundsvall där vi skulle möta upp Agnes och handla till det stundande bröllopet. Blev en sväng på IKEA och lite andra affärer också innan vi styrde hem mot Övik. Var hemma 22:00. Blev en superlång dag. Var helt slut på kvällen.

Idag har jag mest tagit det lugnt på förmiddagen och sedan ska jag nu bege mig in mot stan. Ska förbi Assar och mormor och pussa på min andra tjej. Kan inte ha Hera hos mamma då Nikki och Hera inte går så bra ihop. Blir alltså en sväng in till stan och sedan ska jag mysa med Emelie. Vi ska handla lite till bröllopet och sedan tar vi nog oss en middag hos mormor och mys hos Erika medan hon tvättar och packar.;)

På återssende! 

KRAM 

Sveriges 8:e underverk!

Rösta fram Sveriges 8:e underverk.

Gå in på: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3864&grupp=11589&artikel=3913191

Rösta på potatisbacken i Ammarnäs!!:)

Världens bästa farmor!

Har världens bästa farmor här på besök. Pappa och hon kom upp nu idag. Pappa skulle iväg med Andreas på svensexa så då passade farmor på att följa med. Himla mysigt!
Så nu ska jag, farmor och tjejerna bara mysa hela helgen!<3 Blir nog picknick imorgon och lite sightseeing.
Ja, Andreas han hann inte mer än hem så åkte han igen, tråkigt för mig, men roligt för honom. Får träffa honom på söndag iaf.:)
Ha en bra helg!

Bilduppdatering!

Nu kommer en uppdatering om senaste tidens förehavanden iform av bilder.

Jag börjar med en härlig dag i Tjulträsk med Kristin (min reskompis i höst till Kreta) och hennes dotter Ronja.







Sedan kom lilla Ella till oss och vi var på en supertrevlig släktträff på Andreas farmor, Systers, sida. den anordnades av Inger Grundström och Maja Sjöström och vi höll till i Nabbnäs. Himla trevligt och välordnat!:)

Delar av Sannas släkt.:)





Sjöng och spelade gjorde vi också.:)

Sannas morfar Assar på dragspel och Anders Jönsson på fiol.



Min älskling och lilla Ella:



Ella liten...:)



Det var lite av det som hänt under senaste tiden!

Nu är det mest bröllop som gäller så kan nog bli rätt skralt på denna sidan några veckor framöver!
Påtal om bröllop så fick jag en MYCKET glädjande nyhet igår men vad det innebär får de som ska på vigseln se då.:) Ni andra kommer nog att få sed et här kanske.;)

Take Care!

Närmar sig med stormsteg...

...Bröllopet allstå. Är inte mer än 2,5 vecka kvar nu. Har inte varit det minsta nervös tidigare men nu börjar det komma krypande. Men jag tror det är mer att man vill att allt ska bli som det är tänkt. Man går å tänker på småsaker hela tiden som skulle behöva göras osv.
Igår ställde jag mig och gjorde 2 sorters marmelader till bröllopet, ska ju ha ostbricka på kvällskröken och tänkte jag skulle göra marmeladerna själv. Så det blev en tomat- och ingefärsmarmelad och en hjortronmarmelad igår. Den med tomat var supergod. Har även gjort en med hallon och blåbär tidigare i veckan. Tror det blir super!
Ska snart iväg och jobba. Skönt att komma iväg lite. Imorgon måste jag försöka göra klart festprogrammen. Trodde inte det skulle ta sådan tid med ack vad jag bedrog mig. Har tagit x antal timmar!!! Men jag hoppas det blir bra i sluändan!
Har ju varit och hämtat lilltjejjen Ella nu också. Hon morskar på sig för varje dag men dammsugaren är största skräcken. Hon är inte heller alltför fascinerad över att måsta sova i bur. Men det underlättar en hel massa då hon sover på nätterna och inte är uppe och springer.:)
Ska göra mig i ordning nu. Ska ut med tjejerna en sväng innan vi ska åka också!
Hare gott och på återseende!:)

Internet = Fucked up!!

Har varit problem med internet nu i flera dagar! Man känner sig helt handikappad.
Hade tänkt uppdatera redan i torsdags med några bilder från senaste veckan men som sagt,
internet vill inte.

Var in på Agnes sida och såg en filmsnutt med Aros och Hera. Måste ha varit förr sommaren. De är för söta de små liven.

I veckan bär det av till Ö-vik tis-fre. Först ska vi hälsa på Klas och Carola i Gulhuse, sedan blir det att åka till mamma. Kräftskiva, frisyrtestning inför bröllopet och besiktning av valparna innan lilla Ella får följa med hem på fredag. Ska bli så mysigt!<3

Ska ta och bege mig hemåt nu igen, har bara lånat en dator för att komma åt internet!:)

På återseende!

RSS 2.0