Övertänd!

dsc02857 (MMS)

Övertänd!


Större brasa!

dsc02856 (MMS)

Större brasa!


Liten brasa i gullvik!:)

dsc02854 (MMS)

Liten brasa i gullvik!:)


Eftermiddagen-lur i hamocken.:)

dsc02852 (MMS)

Eftermiddagen-lur i hamocken.:)


Lite av veckans aktiviteter.:)

Då har denna vecka börjat vara till ända också. Tiden går vansinnigt fort alltså. Om en vecka är vi i Sthlm hos bästa Klas och Carola och myser.:)

Veckan har spenderats i staden. Mestadels hos mor min. Har blivit någon sväng på stan. Hälsat på Assar, mormor och jag har fixat en sänggavel, har hälsat på Maria och co, fixat med bilen, hälsat på Carro E i deras fina hus, gått härliga promenader i skpogen och bara njutit. Har haft en bra veckan. Imorgon ska jag hjälpa Maria med lite trädgårdsplanering och sedan på kvällen blir det middag hos mamma och T, gå en sväng till brasan och sedan sängen innan jag åker till Brebban på söndag. Får ju middagsgäster och även hem maken på söndag. Storfrämmande från Djupfors får vi, Marcus och Sanna, som styr kosan mot Halmstad.

Ska fortsätta se på Så ska det låta nu.

Hare gott!

  


Å underbara mamma har gjort en helt otroli...

dsc02849 (MMS)

Å underbara mamma har gjort en helt otroligt fin overall.:-d


Mina mormorsrutor blev tillslut en filt.:)

dsc02848 (MMS)

Mina mormorsrutor blev tillslut en filt.:)


Home alone...

Eller inte helt ensam. Hera är ju med mig.:) Andreas åkte till Kriberg imorse. Lika tråkigt varje gång han åker men för varje gång han åker blir det färre dagar tills han kommer hem igen. Men jag önskar verkligen att vi kunde ha det som alla andra. Att kunna jobba och sedan ses varje kväll. Men livet är inte alltid som man vill ha det och man kan kanske inte få allt. Det är jobbigt att hela tiden sakna iaf. Men har ju den bästa av alla karlar så det får vara värt saknaden!:)

Imorgon blir det att åka till mamma, ska även passa på att göra några ärenden på stan och hälsa på Assar.

Sov gott!

Lyx!

dsc02847 (MMS)

Lyx!


Sim-sala-bim!

dsc02842 (MMS)

Sim-sala-bim!


Jag älskar vatten!:)

dsc02846 (MMS)

Jag älskar vatten!:)


Hera tar en siesta och softar i solen på b...

dsc02839 (MMS)

Hera tar en siesta och softar i solen på ballen.:)


Glad Påsk!

Andreas kom hem igår, hade då förberett 3-rätters middag;

Skagentoast till förrätt



Fläskfilégryta med champinjoner, bacon, lök, färskost och en massa annat gott, serverat med pasta till varmrätt



Har ingen bild på efterrätten då vi käkade den med Jenny, Lars och Julia som kom på besök. Blev iaf glass.:)

Tänkte även lägga in en bild från vårt kök, det är ju som i det stora hela klart nu.



Strax ska vi packa ihop lite och sedan åka till mamma och Tapani. Bliren svängförbi Assar och mormor också å se om vi får oss en kaffekopp. Ikväll ska vi inviga vildmarksbadet för året.:) Härligt!

Hoppas ni alla får en fortsatt toppenpåsk!:)

Härligt med barmark!:)

dsc02801 (MMS)

Härligt med barmark!:)


Slut på veckan!

Ja, då var det slut på denna veckan. Andreas har åkt till Kriberg, mycket tråkigt tycker jag och Hera. Efter att han åkt gick jag och Hera ned till pappa och Nillan. Fick för oss att vi skulle gå med hundarna ned till Långvattnet vilket resulterade i en grymt skitig hund. Tror hon hittade alla lerpölar, dyngåkrar osv. som hon kunde finna eftger vägen. Hon tog även årets första dopp.:) Som sagt, en mycket skitig men mycket lycklig hund!

Imorgon så drar en ny vecka igång. Andreas kommer hem på fredag men innan dess så är det jobb i dagarna 3, ett besök på MVC på torsdag och sedan åker jag och Hera till farmor från torsdag till fredag. Ska bli mysigt.

Imorgon kommer mamma och Tapani hit och hälsar på. Tänkte bjuda dem på middag.:)

Ska hoppa i säng nu när Mästarnas Mästare är slut. Vi har ju nu även införskaffat en större säng så nu sover man som en prinsessa.:)

Ha en bra vecka allihopa!


Söndagsmiddag! Eller kanske en vi ses om 5...

dsc02782 (MMS)

Söndagsmiddag! Eller kanske en vi ses om 5 dagar middag...


Mysig lördagsfrukost.:)

dsc02780 (MMS)

Mysig lördagsfrukost.:)


Han kommer med solsken till mig...

Idag kommer min älskade make, ögonsten, hjärtas prins, kalla honom vad man vill men han kommer hem idag!! Som vi har längtat! 1,5 vecka är länge att vara ifrån varandra och speciellt i de här tiderna.

Har itne så mycket annat att skriva. Dagarna består mest av jobb. Promenad med Hera på kvällen och fix i lgh. Ihelgen var jag ju hos mamma, fick gosa med Valter, fyndade från blocket, shoppade på IKEA på måndagen.:) Hade det bara så bra som man kan ha det.:)

Ska iväg och jobba nu snart. Börjar 9:30, ska vara på småbarnsavdelning idag. Känns mycket trevligt så man haft betydligt större barn att tampas med denna veckan. Rätt skönt att kunna ha 14-16 åringar ena dagen och 1-3 åringar nästa.:) Lite lyx är det ändå att springvicka även om det tär på en i längden.

Ha en bra dag alla, det ska jag ha!


Snygga killen i nya kläderna!:)

dsc02774 (MMS)

Snygga killen i nya kläderna!:)


Mosters älsklings Valter blir en riktig sn...

dsc02773 (MMS)

Mosters älsklings Valter blir en riktig snygging i sommar. Kunde inte låta bli.:)


Tiden rinner iväg.

Guud så fort tiden går. Har inte hunnit vara inne på internet på närmare 3 dagar. Dagarna har bestått av jobb på skolan, jobb hemma med mormor och Assar på eftermiddagar och kvällar och sedan ramlat isäng. Men nu har jag arbetat 5 dagar av 5 möjliga sedan jag landade i Bredbyn, fått nya tapeter i både hall och kök och sedan har jag även haft en massa besök.:) Trött efter en arbetsvecka, så blir sova snart.

Har haft supermysigt besök ikväll av min käraste kusin Erika. Så himla mysigt att kunna ses bara sådär. Har varit på Mellansels kiosken en sväng, drog hem och snörde ihop en kyckling sallad till middag (mums), kissat hunden och sedan supergod fruktsallad med vaniljglass till. Mumma! Å allt smakar så mycket bättre i trevligt sällskap.:)

Får inte glömma att min kära syster Emelie var här igår och tog en oversleep. Vi hjälptes åt att städa lite här efter renoveringen och sedan blev det lite surr innan vi ramlade i säng. Mysigt att se henne också. Man blir så bortskämd med sällskap när man är här. Är ju inte van att få träffa såhär många olika människor flera dagar på raken. Haha, men tur man vänjer sig fort!:) Trivs verkligen förträffligt.

Men måste tilläggas att den viktigaste i mitt liv saknas, min älskade make och ögonsten, Andreas! Går inte i ord beskriva hur mycket jag saknar honom när han inte är här, men att ha folk omkring sig och att ha något att göra på dagarna gör det så mycket lättare att vara ifrån varandra. Man går inte bara å tänker på att vi inte får ses. Man får istället fylla dagarna med en massa att göra så dagarna går fortare tills vi ses igen.:) Längtar till i sommar när vi får vara lediga tillsammans i hela 7 veckor.<3

Nej, NU sova!:)


Bredbyn!

Så, då var vi installerade i Bredbyn. Har gått himla smidigt. Det mesta är på plats, bara tapetsering av kök hall som är kvar innan vi är klara. Himla mysig är lägenheten.

Enda som lkänns riktigt tråkigt är att Andreas inte kommer att vara här med mig och Hera. Jobbigt att måsta vara ifrån varandra, men ibland har man inget val. Får ta tillvara på tiden vi ses istället.<3

I fredags började vi att flytta in. Var till farmor och hämtade ett bord och lite annat smått och gott. Igår flyttade vi in vår fina nya soffa, ett skåp och lite annat. Var till stan för att inhandla lite allt möjligt som vi behövde. Idag har vi mest småplockat lite och sedan kom Maria och Anders hit med lilla Emmy. Så söt den lilla damen är. Hon var alldeles begeistrad av Hera. Sprang efter henne och pratade sitt eget hemliga språk mest hela tiden. Hon hade inte ens tid att äta, fick stänga in Hera i sovrummet för att Emmy skulle ha ro att äta något, kan nämnas att Hera inte var speciellt road av att vara instängd.

Imorgon börjar vardagen igen. Får se om det blir jobb eller vad man hittar på.:)

Over and out!

Jätteroad över att flytta!;)

dsc02771 (MMS)

Jätteroad över att flytta!;)


RSS 2.0