Möhippa, besök och en ny stjärna i familjen

Ojoj, har hänt lite sedan sist jag skrev. Har varit väldigt lat på bloggfronten som synes. Har inte riktigt haft lusten och inte heller velat ta mig tiden.

Har iaf varit på möhippa. Himla roligt, vad som hände kan ni gå in på Agnes blogg och läsa om: http://agneskallgren.blogg.se/blondinagnesslimashell

Roligt hade vi i vilket fall och superkul att Agnes kom upp, det var oväntat!:) Hon blev kvar till måndag och följde även hon runt på en sightseeing kring Ammarnäs med omnejd, hoppas man impat lite på henne iaf.;P

Mormor och Assar har varit här i lite över en vecka. Det har målats fönster och stökats med det mesta.

Maria, Anders och lilla Emmy kom upp i söndags och åkte idag. Himla trevligt. Anders och Andreas har fiskat en del medan jag, Maria och Emmy har myst.:)

Maria och Emmy:



Det har även bestämts att familjen Eriksson/Granberg ska få en ny stjärna i familjen, å inte vilken liten stjärna som helst utan Ella, en lite Lhasa apso blandning. Så Hera ska alltså om ca en månad bli stora syster. Vad hon tycker om det återstår att se men ingen håller nog inte med om att det kan vara nyttigt för den lilla damen att inse att man inte alltid kan vara världens mittpunkt.:)

Lilla Ella, 6 veckor:



   


Imorgon blir det jobb och sedan kommer lillebror. Även Elsa och Håkan dyker upp med dotter, måg och styvbarnbarn, men de ska husera i Ammarnäs stugby.:)

På återseende!

Hmm...

...har varken motivation eller ork att skriva något nu. Dagarna fylls mest av jobb, städning, vila, mygg, ved...osv.

Tar sådan tid att ladda upp bilder så jag orkar inte ladda upp så många.

Men en på Heras sönderbitna mage...



...och en från vattenfallet Brudslöjan i lördags



Den sista är en sådan underbart vacker bild, helt sjukt fin är den!

RSS 2.0