Idag.

Dagen spenderas med en ont mage för lillan. Hoppas det blir bättre efter att hon sovit då jag och Emelie ska laga middag hos pappa idag och sedan blir det mysmiddag med hela familjen. På menyn står något så kulinariskt som tacos!:)


Lillhönan!:)





Med fina klänningen hon fått av Malin D.

Härliga liv! Härliga tid!

Det är konstigt att man kan gå från att tycka att man inte har någon tid alls, till att verkligen inte HA någon tid alls. Man får verkligen njuta när man väl hinner ta en dusch eller ta en morgon prommis med Hera medan Andreas är med Signe. Men det är helt underbart. Älskar det lilla skräpet så det värker i hjärtat.:)

Tänkte uppdatera er lite om vår vecka.

Måndag och tisdag gjorde vi inte så mycket. Onsdag åkte jag, Andreas, Signe, pappa och Simon till Nolia. Shoppade lite tyg och fina vintertossor och handskar till Signe. Annars hade vi det bara trevligt kollade på en massa maskiner, husvagnar och annat. Blev en heldag och Signe var bara världens snällaste. Inte ett pip på hela dagen. Var bara nöjd. Otroligt att man kan åka halv 9 på morgonen och komma hem 20 på kvällen och hon har inte grinat en gång, bara ytterst lite gnäll. Helt super!

Handskarna och tossorna i älgskinn och ull:



Piggelin på vägen hem i bilen!:


Torsdagen hjälpte A pappa med att lägga plåttak på stugan medan jag och Signe tog det lugnt hemma. Tog en prommis med Hera och sedan bara mös. På eftermiddag/kvällen åkte vi till världens bästa Agnes. Hon fyllde år dagen innan men då var vi ju i Umeå så vi uppvaktade henne på torsdagen istället. Blev bjudna på mat och tårta hos henne och vi tittade lite närmare på hennes sommarprojekt, Ernsttorpet!;P Himla fint har det blivit. Min absoluta favortiit är sovrummet med superfint gammalt trägolv, vitmålad panel och snygg fondvägg.:) Så himla fint!

Igår tog vi korv och korvbröd med oss och åkte till Långvattnet där pappa byggde på stugan och Elsa påtade i sin stuga. Vi gjorde upp en eld och grillade korv. Himla mysigt. Skönt att kunna komma ut i skogen och enkelheten utan att behöva åka långt eller att det ska vara en massa krångel. Är verkligen en liten oas där. Hera fick stanna med Elsa över helgen, hon mår så gott där uppe, problemet är bara att hon ligger i vattnet mest hela tiden så hon får klåda om hon är där för ofta eller för länge.:)

På kvällen kom mamma hit, Signes mormor. Hon fick jättefina kläder och jag fick blåbär. Undra vem som är mest nöjd!?! Vi åt god hemlagad potatissallad och grillade kött och majskolvar. Signe mös med sin mormor och vi hade det supertrevligt. Gick en prommis och sedan när vi kom hem drack vi kaffe och käkade blåbärspaj med glass.:) Idag skulle hon vidare till Cilla och Valter så nu sitter jag här. Signe sover och A är nere hos pappa och fixar med extraljusen till bilen. Imorgon ska vi tona rutorna på golfen, blir super!

Sedan drar vi till Deepstream på måndag. A vill fiska medan jag och Signe vill elda i kaminen.;)

Ska ta en prommis med lilla hjärtat så fort hon vaknar.:) Ha en fortsatt trevlig helg!


Börjar jag bli gammal?!

Man börjar fundera. Jag har alltid hävdat att pelargoner bara är för gamla tanter men i mitt framtida kök vill jag gärna ha rosa pelargoner i köket.:) Rosa pelargoner i vita krukor! Så himla fint å sedan matchar de ju så bra till bordet och stolarna jag vill ha.:) Jag kanske blivit gammal ändå!?!!


Update!

Njuter mest av att vara föräldrar för tillfället. Å njuter av att titta och pussa på vår vackra dotter! Signe växer så det knakar, 54 cm lång och nästan 3800 gr tung.:)

Har hittat mitt framtida köksbord med stolar och äve en tv-möbel.:) Tacka vet jag IKEA!

Bilder lånade från ww.ikea.se




Vi gillar utdragbart och stapelbart!




Perfekt med glas framför digitalboxen.:)


Nu fattas bara utrymme för dessa.:)

Åker nu till Domsjö för samkväm med familjen Wallenius!<3

Sötnosen på den nykammade fårfällen!:)

dsc03084 (MMS)

Sötnosen på den nykammade fårfällen!:)


Dagens projekt.:) Kamma fårfällen inför vi...

dsc03082 (MMS)

Dagens projekt.:) Kamma fårfällen inför vintern.;)


RSS 2.0