Mycket bus när man hittar mattor på golvet!:)

dsc02664 (MMS)

Mycket bus när man hittar mattor på golvet!:)


Bredbyn --> Övik

Man kanske skulle ta och uppdatera lite här.

Vi får börja från tisdagen. Då ringde de från bilverkstaden och berättade att de inte ville göra något åt caddyn då de inte var speciellt kunniga på rost. Fick då hämta bilen, packa lite snabbt, duscha och slänga in Hera innan vi begav oss mot Övik för att lämna in caddyn på bilakuten här i stan där rosten kan fixas.:) Så landade i Bredbyn kring 19 på kvällen. Fikade hos Elsa och sedan hämtade pappa oss.
Vaknade på onsdagen och temp.mätaren visade -28, vi som tänkt åka till farmor. Blev istället en hemmadag, gick en sväng till Jenny och Lars och uppvaktade lilla Julia. (Ja, det är då inte brevbäraren som är pappa till henne, det kan jag lova.:)) Så söt hon var lilla knytet.
På kvällen tog jag och Nillan en prommis med hundarna och sedan var som dagen slut.
På torsdagen var det BARA -15 så då drog jag, pappa och Hera en sväng till farmor. Mysigt att fika och hälsa på henne. Hera lyckades reta ut sig hos katten så hon fick blod på nosen, men synden straffar sig själv som man brukar säga.
När vi kom hem på eftermiddagen så ställde jag mig och bakade semmelbullar. Kan ju vara roligt för de här i Brebban och ha lite semlor att bjuda på. Gjorde iordning 5 st, tog 2 med mig och drog en sväng till Malin D i Norrflärke. Hera var lycklig som fick en lekkompis, Ling-Ling, LilleMaj var inte riktigt lika överväldigad då hon mest skällde ut Hera. Mysig kväll med en massa prat, semlor, kaffe och mys.
Idag ska jag inte göra mycket. Blir att åka till stan (Ö-vik) ikväll. Vill hinna med att träffa Maria, Erika och Assar som jag inte träffat på länge. Gladast är nog Hera som alltid saknar sin favorit-Assar.:)
Ja, det var väl allt för tillfället. Har inte så mycket mer att skriva.
So long!
2011-02-25 @ 08:39:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Livet på en pinne!;)

dsc02658 (MMS)

Livet på en pinne!;)

2011-02-20 @ 13:47:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ute och glider i solen med Tapanis nya lek...

dsc02657 (MMS)

Ute och glider i solen med Tapanis nya leksak!:)

2011-02-20 @ 11:38:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kreativiteten flödar! Finns det inte att k...

dsc02656 (MMS)

Kreativiteten flödar! Finns det inte att köpa får fixa själv.:)

2011-02-19 @ 14:23:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Positivt överraskad!

Låg imorse i sängen och kunde inte riktigt sova. Vaknade först när Andreas klev upp vid 3:45. Vaknade sedan nästa gång vid 6:15. Låg och lyssnade på P4 där de pratade om hur horribelt kallt det var ute, det pratades om -35 på ena stället och -38 på andra.
Vid halv 8 kunde jag inte ligga kvar längre. Går ju inte att ligga och försöka sova till kl. 8 när jag inte är det minsta trött. Klev upp och tittade på temp.mätaren, fick kolla säkert 3 ggr. Det var ju rena sommaren ute, BARA -22. Trodde jag skulle måsta leka isbjörn när jag skulle ut med Hera men det var ju riktigt skönt ute. Blåste lite över älven men annars fick man upp värmen.

Så nu har vi ätit frukost och sitter och softar lite framför nyhetsmorgon. Vid halv 12 ska jag till Kriberg och hämta Andreas innan vi ska en sväng till Lse.
Ha en fortsatt bra dag! Det ska jag ha!
2011-02-15 @ 09:00:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från världens underbaraste, inte varje dag...

dsc02648 (MMS)

Från världens underbaraste, inte varje dag man får blommor.

2011-02-14 @ 15:55:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En helg har förflutit!

Då har ännu en helg förflutit. Har tillbringat denna i Djupfors. Har bara tagit det lugnt. Igår var det underbart väder så då passade vi på att ta skotern upp till Bertejaur och skottat av taket till svärföräldrarnas stuga. Fikade lite och sedan tog vi en sväng runt Ammarnäs och affären innan vi for hem igen. Grymt väder var det!

Idag så blir det mest att packa ihop och åka till B-sele igen. Jag börjar jobba 14:15 idag och kör eftermiddag så det blir en kort helg för min del. Men vet inte riktigt vad som händer i veckan så lär väl inte stressa ihjäl mig direkt.:)
Igår fyllde min bästaste lilla Emmy-gumma 1 år! Helt sjukt vad tiden går fort. Tycker det var nyss Maria berättade att de skulle få en liten bebis och nu är hon redan 1 år gammal. Helt sjukt!!
2011-02-13 @ 09:41:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helg!

Ja nu är det snart helg! Har arbetat 1 pass denna veckan. Vilket innebar 32 h.:) Andreas har precis åkt iväg till jobbet och jag har fixat bilservice, ny besiktningstid och nu ska jag ta och virka lite tror jag innan jag och Hera åker till Forsnäs för fredagsmys.:)

Det har ju blivit lite förändringar i planeringen då jag fick ett välkommet samtal om bilkörning tis-fre nästa vecka. Vi skulle ju till Luleå på söndag-ons och sedan skulle jag till Övik och fixa bilen. Men efter en liten rokad så blir det nu luleå sön-mån och sedan jobb resten av veckan. Inte mig emot egentligen. Skönt att få ordning på dagarna lite.:)
Det är ju inte så länge tills jag fyller år nu, om någon missat det!;) Jag har hittat skitfina smycken som jag skulle vilja ha.
Bild hittad på: http://www.a-store.nu/se/art/kreativ-insikt-amulettsmycke-harmoni.php
Tycker det är så himla fint. Självklart har jag önskat mig annat också! Men detta är bara så fint.:)
Ska ta och roa mig med annat nu men hoppas ni har det super allihopa och ber om ursäkt för dålig uppdatering men har inte riktigt haft motivationen på sistone.:)
2011-02-04 @ 13:27:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0