Hera har numera tagit tjänst som ko.;)

dsc02932 (MMS)

Hera har numera tagit tjänst som ko.;)


Kvällsbestyr.

Efter en heldag i stan så kom jag hem vid 17:30. Kastade ihop lite mat och gick sedan en sväng ner till Nillan.
Påväg hem passade jag på att plocka med mig lite rabarber. Så slängde ihop en kräm som jag tänkte äta imorgon.





Gjorde även en fruktsallad med granatäpple, banan, hallon, blåbär, mango och druvor. Himla mums!



Ihelgen var vi på bröllop, Maria och Anders gifte sig. Mycket vackert och himla trevligt!:) Sedan åkte Andreas och jobbade igår. Men han kommer ju hem på fredag igen!:)

Denna veckan består av jobb, lite samkväm och sedan är det ju Bredbydagen på lördag. Ska bli trevligt att se lite folk på byn!


So long!

A's mega tallrik!:)

dsc02893 (MMS)

A's mega tallrik!:)


A med sin 200 gr Black Angus burgare.:) Må...

dsc02889 (MMS)

A med sin 200 gr Black Angus burgare.:) Måste jag tillägga vad han tycker om den?!;) Agnes har gjort ett grymt jobb i varje fall.


Det är ju inte direkt så att man klagar.:)

dsc02887 (MMS)

Det är ju inte direkt så att man klagar.:)


Nice.:)

dsc02888 (MMS)

Nice.:)


Äntligen!

Äntligen är älsklingen hemma och vi har precis tagit en långprommis med Hera. Såå himla härligt ute när allt är helt fantastiskt grönskande, frisk vind och lukten av Hägg är ju helt gudomlig.

Att få vara ute med Andreas och Hera gör ju inte saken sämre. Å imorgon ska jag och Andreas äntligen iväg på vår tvådagars hotellvistelse på anrika Knaust i Sundsvall. Som jag längtat. Bara mysa, äta gott (Agnes mat på Bishop) och strosa runt. Fika på mysiga cafeér och bara njuta!<3

En sväng på IKEA blir det naturligtvis också. Sedan på onsdag ska vi förbi på Docksta Sko och hämta ut våra nya Docksta tofflor.:)

Hoppas ni har det bra alla ni andra, för det ska vi!!:)


Vid havet, i lugnet!

Så skönt att vara hos mamma. Igår tog vi det bara lugnt. Käkade pastasallad, tog en prommis med jyckarna i skogen och satt sedan och såg lite tv innan jag la mig vid 22.

På morgonen gick vi en sväng ner till stranden sär det var arbetsdag för de som bor här. Krattning av stranden och utläggning av bryggan. Efter det tog vi en tripp in till stan. Strosade lite och kollade lite inför kommande inköp, blev sedan en mjukglass innan vi vände hemåt igen.

Ikväll blir det grillade kycklingfileér och sallad till middag och sedan jordgubbar med grädde till efterrätt. Mumma! Kanske även bad i tunnan!:)

Imorgon kommer älskade A hem. Längtar så!! Sedan på måndag drar jag och A till Sundsvall för 2 nätter på Hotell Knaust. Tack Agnes!!:) Sen bröllopspresent! Ska bli så mysigt att träffa Agnes och få tillbringa 2 dagar tillsammans med Andreas och bara njuta av god hotellfrukost, härliga hotell-lakan och god mat.:)

Sedan avslutas nästa vecka med bröllop. Bästa Maria och hennes Anders ska äntligen gifta sig. Ser vi framemot!!!

Ska ta och gå ut en sväng nu, kanske lägga sig i hamocken med min braiga bok!?!!:)

Dagens efterrätt, jordgubbar och kesella.:)

dsc02883 (MMS)

Dagens efterrätt, jordgubbar och kesella.:)


Bjuder mamma på linssoppa idag!:)

dsc02882 (MMS)

Bjuder mamma på linssoppa idag!:)


Saknar dig!!


Ny vecka, en massa att göra.

Så har en ny vecka tagit vid, eller det gjorde den ju egentligen igår. Andreas åkte iväg för att jobba medan jag och Hera drog till stan. Hera blev vaccinerad, jag hade två möten inplanerade, tog en lunch med Emelie på stan och sedan åkte vi hem igen. Idag har jag jobbat och imorgon blir det halvdag i Mellansel på skolan och sedan åker vi till stan. Torsdag morgon ska jag göra ett test på sjukan och sedan blir det tillbaka till Bredbyn igen.

Blir en massa åkande fram- och tillbaka denna veckan. Ska till frisören i Brebban på torsdag sedan blir det till stan igen för att tillbringa helgen med mamma och hundarna på Tallstigen. MYYYS!:)

Känns som att det är mycket nu, både det som är mer trevligt och det som är mindre trevligt. Men ska i vilket fall bli helt underbart med 2 hotellnätter nästa vecka. Bara jag och Andreas! Känns som att det behövs.:) Tack Agnes!<3


Sist en fundering, varför lyckas man alltid omge sig med personer som drar ner en? Man vet redan innan att man kommer bli irriterad, varför då ens utsätta sig för det?!

Inte alltför nöjd hund på prommis i regnet!

dsc02879 (MMS)

Inte alltför nöjd hund på prommis i regnet!


Älsklingstjejen 3 år!

Hera firar sin födelsedag med en version av marängsvisch även kallad köttsvisch! Leverpastej och kalvsylta med lite baconost som topping.:) Mumma för en sötnos.
Helt sjukt vad tiden går fort, redan 3 år.



Har varit dålig på att uppdatera sedan förra veckan men vi hade en mycket trevlig helg i Sthlm hos underbara Klas och Carola med barn. Starten kunde varit bättre med inställda flyg och för min del en del värk och magproblem men i slutändan var det en supermysig helg!:) Andreas är och jobbar och jag jobbar 4 av 5 dagar denna veckan. Men endast några timmar om dagarna så jag hinner lite annat också. Tagit en tripp till stan igår och en prommis idag med söta Frida. Hera passade på att ta ett dopp i sjön dagen till ära. Matte var itne riktigt lika nöjd som hunden.:)

Till helgen döps lilla Valter. Ska bli trevligt. Skönt att Andreas kommer hem också. Saknar honom!

Ska ta och vila lite nu. Hoppas ni alla har det super!

Härlig morgon!:)

dsc02867 (MMS)

Härlig morgon!:)


Kycklingmums till middag!:)

dsc02864 (MMS)

Kycklingmums till middag!:)


RSS 2.0