+2 och ljuvligt!:)

dsc02625 (MMS)

+2 och ljuvligt!:)


Irriterad!

Varför blir alla inlägg jag lägger in mest bara en massa av text. Jag har en massa mellanrum när jag sparar det, men när det kommer i bloggen är det bara en textmassa! Fy för blogg.se!

Dåligt med update!

Lite slö som vanligt med att skriva här. Hera och jag varit i Övik i 1,5 vecka. Har snusat på världens underbaraste lilla Valter, kanske överflödigt att säga att jag är världens lyckligaste moster! Han är helt bedårande! Vi har även hunnit med att uppvakta Emelie, skrivit kontrakt på en 2:a i Bredbyn, varit till söt-Farmor och övernattat. Har varit himla mysigt. Jag har även stuckit en mössa ihelgen. Måste verkligen rekommendera Marks och kattens garn FAME. Har stickat i färgen party nu och den är så himla fin.:) Idag har vi gjort något vi inte gjort på länge och det var kanske inte mitt smartaste drag. Jag och Hera gick över isen och sedan runt S Blattnicksele, sammalagt kring 1,2 mil. Är helt slut i höfterna nu. Kanske skulle ge mig på 6 km istället för det dubbla. Var ju ett tag sedan man rörde på sig så mycket.:) Ska iväg och jobba nu snart. De ringde imorse och undrade var jag var men då hade chefen blandat ihop tiderna och skrivit att jag skulle börja 9:00 istället för 15:00 som hon sagt till mig, så jag ska snart iväg nu. Skönt att inte Hera behöver vara själv så länge heller. Andreas jobbar ju fm, så han kommer hem kring 15.:) Ska till grannen och dricka en kopp kaffe nu innan jag måste utfodra magen lite.:)

Hera söker frolic, vi andra dricker kaffe ...

dsc02614 (MMS)

Hera söker frolic, vi andra dricker kaffe i solen!:)


Sötis-Ella!

dsc02603 (MMS)

Sötis-Ella!


Mysigt sängsällskap.:)

dsc02600 (MMS)

Mysigt sängsällskap.:)


Snuttefisen.

dsc02599 (MMS)

Snuttefisen.


Jag och min prins! Systersonen Valter!

dsc02597 (MMS)

Jag och min prins! Systersonen Valter!


Hera spanar duvor på busstationen i Umeå.:)

dsc02590 (MMS)

Hera spanar duvor på busstationen i Umeå.:)


Yihaaa!

Imorgon 06:15 hoppar jag och Hera på bussen mot Övik! Myyys!

Valter Kristoffersson, min underbare syste...

dsc00056 (MMS)

Valter Kristoffersson, min underbare systerson!


I love snow!

dsc02588 (MMS)

I love snow!


Plankstek med svampstuvning och fyllda kör...

dsc02584 (MMS)

Plankstek med svampstuvning och fyllda körsbärstomater.:) I goda grannars lag.


Förundran!?!

Ibland kan man bli förundrad över hur vissa tänker och varför? Om man står upp för det man tycker är rätt ska man då dömas att ha valt sida? Är inte Sverige ett fritt land där man har rätt att säga sin åsikt och sedan får stå för den utan att man därigenom valt sida?
Jag vill då verkligen hoppas att mina framtida barn får lära sig vad som är rätt och fel och inte bli dömda för att de står upp för det som är rätt. Vissa har kanske bara svårt att se sin egen del i saker ting?!
Only God knows!
Nu är det Svärdet och spiran dags!

En underbar morgon på älven.:)

dsc02583 (MMS)

En underbar morgon på älven.:)


Ut med allt gammalt och in med nytt!

Jag behöver ny energi, man kan inte fastna i allt gammalt och älta. Bättre att se framåt och skippa energitjuvar! Läste för en stund sedan på min goda vän Malins blogg där hon lagt ut en fantastisk liten seriebild med texten:

"Man ska inte tänka för mycket på det som varit. Om det inte varit underbart förstås."
Det gav mig verkligen en tankeställare. Man sitter här och ältar sådant som varit och låter det dra ner en. Varför inte leva i nuet och se framåt mot mer ljusa stunder. Det finns så mycket annat att lägga sin energi på än alla dessa energitjuvar. När man är inne i sin lilla "negativbubbla" så har man svårt att se allt bra man har omkring sig.
Jag har faktiskt mycket att glädjas åt här i livet som man alltför ofta tar för givet:
  • Först och främst min käre make som verkligen ställer upp för mig jämt. Älskar mig även om jag har slöriga mjukbyxor, skitigt hår och har oborstade tänder. Han är mitt allt här i livet!
  • Min sötaste, jobbigaste, gosigaste, mest enerverande, svansjagande älsklingshund, Hera. Hon är den jag hatar och älskar mest i hela världen. Utan svansjagandet hade hon varit perfekt men när hon skriker oc hoppar runt runt är det nära ett hagel.
  • Mina älskade vänner som alltid finns där och som känner mig utan och innan. Tack för att ni finns!
  • Familjen och släkten som alltid finns där. Ställer alltid upp om det är något och annars har vi mest bara kul tillsammans!
  • Ljuset och våren som kommer smygande!! Härligt med ljus, snö, sol!!
Så jag har faktiskt rätt mycket att glädjas åt om jag tänker efter! Men som sagt, när man är i sin lilla bubbla så är det svårt att komma ihåg allt som är bra med livet!!

SLUTSATS: Ut med allt gammalt och in med nytt som ger en massa energi och livsglädje!!!


Ps. Cilla har bara två dagar kvar till BF nu. Tro vad det blir!?!

Besvikelse som start på 2011.

Jag trodde verkligen att 2011 skulle starta bättre än vad den dag gjort.

Vissa slutar aldrig att göra en besviken. Om man säger något till någon i förtroende hoppas man ju att det ska få stanna mellan dig och den personen. Det är iaf min syn på saken. Men vissa kan verkligen inte knipa igen. Det spelar inte någon roll vad den andra personen tycker är viktigt att hemlighålla eller inte, det är ett förtroende den fått och det missbrukar man inte. Men när samma person gång på gång gör på detta vis blir man så fruktansvärt less och besviken. Än värre när man ska ingå i samma släkt. Jag har inte svårt att förstå att denna person inte är den mest omtyckta och kanske ska tänka lite mer långsiktigt och kanske även på hur denne framstår själv innan man missbrukar andras förtroende. Finns mycket som denne kan vilja ska stanna i mörkret och inte komma fram i ljuset.
Besviken, mycket besviken är vad jag (vi) är. Sköt ditt och skit i andra!!
Slutsats: Får man ett förtroende så bryter man inte detta! Inte om man vill behålla relationen intakt till den man förrått.

Gott Nytt År från alla oss i Djupfors!

dsc02580 (MMS)

Gott Nytt År från alla oss i Djupfors!


RSS 2.0